Beeldkrant bij RTV Dordrecht

14 maart 2011

DORDRECHT -RTV Dordrecht lanceert vandaag op het eigen net, op de kabel, de BEELDKRANT. Vroeger heette dat vaak een kabelkrant. RTV Dordrecht doet dit aanbod in kombinatie met muziek op de achtergrond van de eigen radiozender.

De locale media wereld blijft in beweging. Vorige week kwam www.dordtcentraal.nl met een internetsite, met daarbij een RTV Rijnmond reportage over tekenaar Jan Hensema.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.