Sportbedrijf start weer met Natuurfit

15 maart 2011

DORDRECHT - Sportieve clinics in de natuur voor volwassenen

Volwassenen (45+) die op zoek zijn naar beweging en ontspanning kunnen in april weer meedoen aan Natuurfit. In dit sportstimuleringsprogramma van Sportbedrijf Dordrecht maken deelnemers door sportieve clinics vrijblijvend kennis met verschillende sporten die in de natuur te beoefenen zijn. Gekwalificeerde trainers van lokale sportverenigingen geven de clinics.

In deze tweede editie van Natuurfit maken deelnemers kennis met kanovaren, roeien en Nordic Walking. Sporten waarvoor het Dordtse ‘eiland’ met veel natuur en water zich uitstekend leent. Gedurende vier aaneengesloten weken, één clinic per week, krijgen de deelnemers op het eigen niveau de beginselen en technieken van de gekozen sport aangereikt.

Sportbedrijf Dordrecht werkt voor Natuurfit samen met diverse sportverenigingen. DKKV Dajaks, een club van natuur- en watersportliefhebbers, verzorgt de clinic kanovaren. De roeiclinic is in handen van KDR&ZV, ook wel De Dordtsche genoemd. Krachtsport- en atletiekvereniging Hercules laat de deelnemers kennismaken met Nordic Walking.
 
Het programma van Natuurfit is te vinden op www.dordtsport.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.