Ledental overdag-schaakclub de Klockelaer is bijna verdubbeld

17 maart 2011

DORDRECHT -De enige overdag schaakclub van Dordrecht, in dienstencentrum de Klockelaer in Crabbehof, groeit als kool. Het aantal deelnemers op de interne ranglijst is gestegen naar 27. Het aantal leden is vrijwel verdubbeld in drie jaar tijd.

De aandacht voor schaken overdag komt door de website van Tom van Bokboven, op Tomsschaakboeken.nl en door de samenwerking met de bestaande vereniging Dordrecht en de Willige dame.

Verder timmeren de Klockelaarschakers meer aan de weg. Alle info en na elke nieuwe ronde (op donderdagmorgen) een snel actueel verslag op www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.