Aangehouden voor inbraak uit schuurtjes

18 maart 2011

DORDRECHT - Voor de inbraak uit schuurtjes hebben agenten een 25-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politiemensen stonden op vrijdag 18 maart 2011 omstreeks 03.00 uur op de Tesselschadestraat in Dordrecht. Ze zagen de verdachte uit de brandgang komen. Hij had vier cola flessen en een stoomreiniger bij zich. De man vertelde de politiemensen dat er iemand door de tuinen rondstruinde. De agenten vonden het geen geloofwaardig verhaal en hielden de 25-jarige aan. Uit onderzoek bleek dat er in de buurt allerlei tuindeuren openstonden en dat kennelijk schuren waren doorzocht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.