Aanhoudingen na overlast

18 maart 2011

DORDRECHT - De politie heeft op donderdag 17 maart 2011 vijf aanhoudingen verricht in de Dordtse wijk Krispijn. De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van overlastklachten uit de wijk. Ze hielden vier inzittenden van een auto aan op verdenking van het dealen van drugs en het in bezit hebben van drugs. Het gaat om vier mannen uit Dordrecht in de leeftijd van respectievelijk 25, 27 (2x) en 29 jaar. Vervolgens verrichtten politiemensen onder leiding van de rechter-commissaris doorzoekingen in twee woningen. In een van de woningen bevond zich een 28-jarige man uit Dordrecht. Ook hij is aangehouden op verdenking van de opiumwet..

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.