Gewapende overval op snackbar aan Groenekruislaan

19 maart 2011

DORDRECHT - Op vrijdagavond 18 maart werd een snackbar aan de Groenekruislaan overvallen. Rond 20.00 uur kwamen twee onbekende mannen de snackbar binnen en bedreigden de twee aanwezige medewerksters met een wapen. Daarna vetrokken zij met een geldbedrag. De verdachten zijn rond de 20 jaar oud en droegen beide een sjaal of doek om hun hals. De twee hebben een lichtgetinte huidskleur. Een van hen is ongeveer 1.65 m, heeft dikke, volle wenkbrauwen en droeg donkere kleding. De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die iets van de overval of de verdachten hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.