Geen buit na overval

19 maart 2011

DORDRECHT - Op vrijdagavond 18 maart overvielen twee onbekende mannen een tankstation aan de Merwedestraat. De twee kwamen rond 19.30 uur de winkel van het tankstation binnen. Zij bedreigden de medewerker die achter de toonbank stond met een wapen. De medewerker dreigde echter de politie te waarschuwen waarna de twee vertrokken zonder buit. Het gaat om twee mannen van ongeveer 1.70 / 1.75 m, beide met een lichtgetinte huidskleur en een tenger postuur. Ze zijn ongeveer 18 jaar oud en droegen zwarte bivakmutsen.
De politie is op zoek naar getuigen. Mogelijk waren er klanten in de winkel ten tijde van het incident. Mensen die iets van het voorval of de verdachten hebben gezie (getuigen)n, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.