19-Jarige aangehouden voor bekrassen van auto

20 maart 2011

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 20 maart zag een alerte getuige dat een tweetal mannen mogelijk auto’s aan het bekrassen was in de Kievitsstraat. De politie kon door toedoen van het opgegeven signalement uiteindelijk één van de verdachte, een 19-jarige inwoner van Dordrecht, aanhouden voor vernieling. Het is niet bekend hoeveel auto’s er zijn bekrast. Bent u slachtoffer van deze vernielingen dan kunt u aangifte doen bij de politie, belt u voor een afspraak naar 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.