Jongetje aangereden; automobilist doorgereden

21 maart 2011

DORDRECHT - Een 5-jarig jongetje uit Dordrecht is op 20 maart rond 16.55 uur op de Kotterstraat door een onbekende automobilist aangereden. De jongen liep een pijnlijke knie op en was aanspreekbaar en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist reed in een grijze personenauto en reed na de aanrijding door zonder zijn gegevens achter te laten, wat een misdrijf is. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.