Van alles mis bij controle auto

21 maart 2011

DORDRECHT - Bij een controle van een personenauto op de Dokweg op 21 maart om 00.40 uur bleek van alles mis. In het voertuig werd onder meer vele inbrekersgereedschappen, handschoenen en een mes aangetroffen. De vier inzittenden hadden ieder een waslijst aan eerdere contacten met de politie en werden aangehouden. Mogelijk waren de vier op weg naar een inbraakklus. De verdachten zijn drie mannen van 20, 21 en 23 jaar uit Rotterdam en een 16-jarige jongen met dezelfde woonplaats. Zij zijn ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.