Fransman met pak geld aangehouden

21 maart 2011

DORDRECHT - Een 37-jarige automobilist uit Frankrijk is op 21 maart rond 03.00 uur op de Laan der Verenigde Naties aangehouden. Agenten zagen hem op de A16 rijden en onderwierpen hem aan een controle. Bij de man werd een gripzakje softdrugs aangetroffen. Daarop werd hij gefouilleerd, waarop twee pakketjes met bankbiljetten tevoorschijn kwamen. De man bleek zeker 10.000 euro bij zich te hebben. Hij werd aangehouden op verdenking van witwassen en mag in een verhoor uitleggen hoe hij daar aan komt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.