Natuurcentrum Weizigt zoekt namen voor lammetjes

21 maart 2011

DORDRECHT -Natuur- en milieucentrum Weizigt staat, vooral dankzij de milieuvriendelijke stadsboerderij, volop in de belangstelling. Directeur Louise Bergen Henegouwen probeert graag de bezoekers bij haar centrum te betrekken. De volgende zoektocht lanceerde zij op twitter:

Gezocht: 2 namen voor lammetjes die beginnen met een i. 1 voor mannetje, 1 voor vrouwtje. Roepen maar....

 

Via de website van weizigt kan worden gereageerd. daarop komt ook inforatie over de grote openingsdag op zaterdag 23 april met ook een speciale markt.  Duurzaam Dordrecht kan zich dan laten zien.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.