Grote opkomst bij afscheidsreceptie Van Steensel

22 maart 2011 door Paul Schrandt
Grote opkomst bij afscheidsreceptie Van Steensel

DORDRECHT - Nadat er eerder op de dag al officieel afscheid was genomen van oud-wethouder Ferdinand van den Oever in de gemeenteraadsvergadering, was er maandagmiddag de mogelijkheid om in het Stadhuis afscheid te nemen van Dion van Steensel. Tijdens een druk bezochte receptie waren zeker honderd mensen aanwezig om de voormalig wethouder een hand te schudden en te feliciteren met zijn nieuwe carriere. Van Steensel heeft een baan aanvaard als directeur Duurzame Energie bij vuilverbrander HVC. De receptie voor Ferdinand van den Oever vindt plaats op 30 maart in Bellevue.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.