Unanieme steun voor nieuwe VVD-wethouder Jasper Mos

22 maart 2011
Unanieme steun voor nieuwe VVD-wethouder Jasper Mos

DORDRECHT -Jasper Mos is door de gemeenteraad van Dordrecht unaniem gekozen tot nieuwe (VVD) wethouder. Hij kreeg 38 stemmen. Namens de oppositie kondigde PvdA fractievoorzitter  Cor van Verk aan, dat een kennismakingsgesprek met Jasper Mos goed was verlopen. Volgens Van Verk huldigt de nieuwe wethouder een pragmatisch standpunt: Het gaat er niet om wie wat zegt, maar wat wordt gezegd. Dat sprak de oppositie aan.

Jasper Mos legde met zijn zoontje van twee aan zijn zijde de belofte af. Deze plechtigheid in het Stadhuis werd door alle aanwezigen staande gevolgd.

Burgemeester Arno Brok stelde Mos jr. op zijn gemak en nam persoonlijk afscheid van de jongste aanwezig in de zaal.

Irene Koene trad in de raadsvergadering voor de eerste keer als fractievoorzitter op, als opvolgster van Jasper Mos.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.