Afscheid Ferdinand van den Oever

22 maart 2011

DORDRECHT -Ferdinand van den Oever heeft tijdens een receptie in Hotel Bellevue- Groothoofd na ruim acht jaar afscheid genomen van de gemeente Dordrecht. Sinds deze maand is hij directeur van het Havenschap Moerdijk.

In de huidige collegeperiode was Ferdinand van den Oever verantwoordelijk voor de portefeuille Economische Zaken en grondbedrijf, Cultuur en Verkeer & Vervoer. In 2002 is hij begonnen als raadslid, na een korte periode is hij in 2003 tot wethouder benoemd.

Foto: Paul Schrandt

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.