Gegil en geschreeuw

25 maart 2011

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Dordrecht heeft de nacht doorgebracht in een politiecel. Bij de politie kwam op donderdagavond 24 maart 2011 een melding dat de verdachte buitenstond te gillen en schreeuwen. Hij veroorzaakte overlast voor de buurt. De verdachte was onder invloed van alcohol. Daarom hielden de politiemensen hem aan voor openbare dronkenschap en namen hem vanaf het Damsterdiep in Dordrecht mee naar het politiebureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.