Zuurstoffles in brand

25 maart 2011

DORDRECHT - Bij een bedrijf aan de Pieter Zeemanweg in Dordrecht is een zuurstoffles in brand geraakt. Naast deze zuurstoffles stond een fles met waterstof. Deze combinatie kon gevaarlijk worden met mogelijk een explosie tot gevolg. Gelukkig liep alles goed af en kreeg men de zuurstoffles weer dicht. Een 47-jarige man van het bedrijf liep tijdens het incident licht brandwonden op. Deze werd ter plaatse behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis. De melding van het brandje kwam op vrijdagmorgen 25 maart 2011 rond 06.40 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.