Bert van de Burgt (CDA) en Pieter Verhoeve (CU-SGP) geven samen lezing

28 maart 2011 door Pieter Verhoeve

DORDRECHT - Woensdagavond 6 april houdt de kerkelijke vereniging Chaverim (CGK-Singelkerk) een avond over normen en waarden in de politiek. CDA-wethouder Bert van de Burgt en Pieter Verhoeve van de CU/SGP geven ieder die avond een eigen inbreng. Journalist André Diepenbroek zal met hen en de bezoekers in debat gaan.

De Christelijk Gereformeerde Kerk aan de Singel is een actieve gemeente. Elke zondag komen honderden kerkgangers naar twee erediensten. Verder zijn er tal van verenigingen. Sinds kort is er voor de groep 30+ een eigen vereniging, Chaverim (Hebreeuws voor vriendschap). Het eerste halfjaar van 2011 staat in het teken van 'normen en waarden'.

Het bestuur heeft Van de Burgt en Verhoeve uitgenodigt vanuit de plaatselijke politiek om hun visie over 'normen en waarden in de plaatselijke politiek' te geven. De avond wordt gehouden in de Krooswijkhof en begint om 19:30.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.