Brandje door vergeten frietpan

29 maart 2011
Brandje door vergeten frietpan

DORDRECHT - Een vergeten frietpan heeft een brandje veroorzaakt in een woning aan de Vorrinklaan. De 30-jarige bewoner zette op maandagavond 28 maart 2011 de frietpan aan om een frikadel te bakken. Vervolgens vergat hij dit en ging naar een vriend.

Op het moment dat de man weer terugkwam bij zijn woning stond de frietpan inmiddels in brand. De 30-jarige probeerde het brandje te blussen met een deken die ook in brand vloog. De man liep een lichte verwonding aan zijn hand op. De brandweer controleerde of het brandje goed uit was.

Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.