Negen bekeuringen bij verkeerscontrole

31 maart 2011

DORDRECHT - Een algemene verkeerscontrole op de Noordendijk op 30 maart heeft in een paar uur negen bekeuringen opgeleverd. Het Verkeershandhavingsteam hield de controle na klachten van buurtbewoners over asociaal verkeersgedrag en hardrijders. Er werden rond het middaguur bekeuringen uitgedeeld voor het niet-dragen van de autogordel (2x), te hard rijden (4x), rijden op een opgevoerde bromfiets (2x) en niet-deugdelijke remmen. Enkele bewoners van de Noordendijk gaven aan erg blij te zijn met de controle.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.