Visser & Visser XBRL Ready

01 april 2011
Visser & Visser XBRL Ready

DORDRECHT -Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs heeft met succes een aangifte omzetbelasting in XBRL ingediend, laat de Belastingdienst weten. Afgelopen vrijdag verklaarde Twinfield, leverancier van online boekhoudsoftware, Visser & Visser officieel XBRL ready. Deze status betekent dat het kantoor in staat is om alle BTW-aangiften voor haar klanten, op basis van XBRL naar de Belastingdienst te verzenden.

XBRL is een open standaard voor het digitaal uitwisselen van bedrijfsgegevens en rapportages. Financiële en bedrijfsgegevens die zijn vastgelegd in het XBRL-formaat, kunnen eenvoudig tussen computersystemen en via internet worden uitgewisseld.

 ‘XBRL is de toekomst en we zien in dit proces een belangrijke rol weggelegd voor de accountant’, aldus Wilco Schellevis, relatiebeheerder bij Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs. Eerder al is het kantoor gestart met het proces van standaardisatie. ‘Dit XBRL ready predicaat bevestigt onze status als voorloper en dat de energie die we erin gestoken hebben resultaat heeft opgeleverd. We hebben inmiddels diverse pilots bij leveranciers succesvol afgerond en hebben zo onze techniek op orde om ondernemers van dienst te kunnen zijn in een efficiënte gegevensuitwisseling.’

Meer informatie over XBRL en Visser & Visser kunt u vinden op www.visser-visser.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.