Drugs in auto gevonden

02 april 2011

DORDRECHT - De politie heeft drugs gevonden in een auto die reed over de rijksweg A16. Agenten zagen dit voertuig op zaterdagmorgen 2 april 2011 rijden. De auto had wat defecten en de bestuurder pleegde een verkeersovertreding. De agenten zetten het voertuig aan de kant op een parkeerplaats in de buurt van de Moerdijkbrug. Ze spraken de bestuurder aan over de verkeersovertreding. Deze had geen identiteitsbewijs bij zich. Hierop keken de politiemensen met toestemming van de bestuurder in de auto en vonden daar drugs, vermoedelijk cocaïne. Hierop hielden de agenten de bestuurder en een passagier aan. Het gaat om twee mannen van 25 en 31 jaar die komen uit Frankrijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.