Auto botst tegen twee voertuigen en vangrail

02 april 2011

DORDRECHT - Een bestelauto is op de N3 in Dordrecht tegen twee andere voertuigen en de vangrail gebotst. Agenten hielden de 28-jarige bestuurder uit Roosendaal aan omdat hij een te hoog promillage door alcoholgebruik had. Het ongeval gebeurde op vrijdagavond 1 april 2011. De bestuurder verklaarde dat hij op de N3 reed in de richting van de rijksweg A16. Bij de verkeerslichten remde het verkeer. Hij kon dat niet meer op tijd en probeerde tussen de auto’s links en de vangrail door te rijden. Hierbij raakte hij dus de andere voertuigen en de vangrail. De 28-jarige man kreeg Proces-verbaal voor rijden onder invloed.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.