Gestolen motor gevonden

02 april 2011

DORDRECHT - De politie heeft in een onderzoek naar een gestolen motor twee aanhoudingen verricht. Op vrijdag 1 april 2011 meldde een getuige dat er een gestolen motorfiets stond in een schuur aan het Marisplein in Dordrecht. Agenten gingen hierheen en spraken met de 32-jarige eigenaar van de schuur. Deze was net aan het verhuizen. Hierna keken de politiemensen in de schuur en zagen de motor die inderdaad gesignaleerd stond als gestolen. Ze hielden de 32-jarige man aan en zaterdag volgde een tweede aanhouding van een 19-jarige man uit Roosendaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.