Spookrijden door de tunnel

03 april 2011

DORDRECHT - Kort nadat hij verkeerd door de Kiltunnel was gereden hebben agenten een 40-jarige autobestuurder uit Dordrecht aangehouden. Een medewerker van de Kiltunnel zag op zondag 3 april 2011 rond 03.00 uur dat een auto aan het spookrijden was door de tunnel. De auto kwam uit de richting van ’s-Gravendeel maar wel op de rijstrook die gaat in de richting van ’s-Gravendeel. De wagen stopte bij de verkeerde slagboom, draaide om en reed weer de tunnel in. Even later kwam het voertuig terug nu wel op de goede rijstrook. Nu stopte de bestuurder bij een onbemande slagboom. Hij reed terug en ging naar het bemande tolhuisje. Op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht hielden gewaarschuwde politiemensen de bestuurder aan. Deze had een te hoog promillage veroorzaakt door alcoholgebruik

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.