De bocht uit, de sloot in

03 april 2011

DORDRECHT - Een 38-jarige automobilist uit Dordrecht is met zijn auto de sloot ingereden. Hij reed op zondag 3 april 2011 omstreeks 01.40 uur over de Stadspolderring in Dordrecht. De auto vloog bij het Van den Broek-erf de bocht uit en kwam in de sloot terecht. De bestuurder zag kans zelf uit zijn auto te komen. Wel bleek uit de blaastest dat de 38-jarige teveel alcoholische drank op had. De politie maakt hier Proces-verbaal voor op en vorderde zijn rijbewijs in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.