Gevallen van balkon

03 april 2011

DORDRECHT - Een 56-jarige man is van zijn balkon gevallen. Hij klaagde over pijn aan zijn arm en schouder. Een ambulance bracht hem voor behandeling over naar het ziekenhuis in Dordrecht. De man kwam op zaterdagavond 2 april 2011 thuis maar was kennelijk zijn sleutels vergeten. Hij ging via het balkon van zijn buurvrouw naar het balkon van zijn woning. Dat ging mis en hij viel ongeveer vijf meter naar beneden. De woning van de 56-jarige zit op de tweede verdieping. Het incident gebeurde op de Groen van Prinstererweg in Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.