Brand in woning: politie houdt verdachte aan

03 april 2011
Brand in woning: politie houdt verdachte aan

DORDRECHT - In een onderzoek naar een brand in een woning heeft de politie een verdachte aangehouden. Zaterdagmiddag 2 april 2011 kwam er een melding van de brand in een woning aan de Koldeweystraat in Dordrecht. Agenten zagen dat de voorruit gescheurd was en dat er rook onder de dakpannen vandaan kwam. Brandweerlieden gingen naar binnen en blusten het vuur. De brandhaard was vermoedelijk in de woonkamer. Er was niemand in de woning aanwezig. Uit onderzoek bleek dat een 52-jarige vrouw uit Dordrecht verdacht werd van brandstichting. Zij had tot haar scheiding in het pand gewoond en nu mogelijk in verwarde toestand daar brand gesticht. Agenten hielden de vrouw aan.

Foto: Rob van der Woude

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.