Muziekquiz verhuist van Dordts Genoegen naar Cafe de Vrijheid

03 april 2011 door Paul Schrandt
Muziekquiz verhuist van Dordts Genoegen naar Cafe de Vrijheid

DORDRECHT - De Muziekquiz die vorige maand is gestart in Grandcafe Dordts Genoegen gaat verhuizen. Organisatoren Patrick Idema en Kees Verhagen waren op zoek naar een betere locatie en hebben deze gevonden in Cafe de Vrijheid aan de Noordendijk. Vanaf maandagavond 4 april is men weer van harte welkom om mee te doen aan deze gezellige en spannende tweewekelijkse quiz.
Er zijn tijdens deze avonden verschillende leuke prijzen te winnen.
Wil je liever je algemene kennis testen dan kan dat ook. Om de week vindt op donderdagavond de Algemene Kennisquiz plaats. Tijdens deze quiz kun je je kennis testen op het gebied van politiek, geschiedenis, sport, film, etc.

De quiz begint om 20:00 uur.
Inschrijven kan vanaf 19.30 uur op de avond zelf en kost 10 euro per team. (max. 4 personen)

Maandag 4 april : Muziekquiz
Donderdag 14 april : Algemene Kennisquiz
Maandag 18 april : Muziekquiz
Donderdag 28 april : Algemene Kennisquiz

http://www.cafedevrijheid.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.