Fietsers gewond na aanrijdingen

07 april 2011

DORDRECHT - Een 14-jarige fietser uit Dordrecht is op 7 april gewond aan zijn gezicht geraakt toen hij op de Dubbelsteynlaan Oost frontaal tegen een personenauto opbotste. De jongen haalde een vuilniswagen in en zag kennelijk de hem tegemoet rijdende auto niet. De 35-jarige bestuurder uit Dordrecht bleef ongedeerd. De jongen is met letsel aan vermoedelijk zijn neus en jukbeen naar het ziekenhuis gebracht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.