Man aangehouden voor verduistering pakketjes

08 april 2011

DORDRECHT - Een 31-jarige man uit Dordrecht is donderdagmiddag 7 april aangehouden voor verduistering. De man werkte als chauffeur voor een vervoersbedrijf op de Dordtse Kil II. De eigenaar van het bedrijf kreeg diverse malen klachten over zendingen die niet compleet waren. Steeds bleek de 31-jarige man de chauffeur te zijn geweest.

De eigenaar van het bedrijf besloot de man uit Dordrecht erop aan te spreken en deze bekende direct dat hij de pakketten zelf had gehouden om te verkopen. Hierop is de politie gekomen en heeft de man aangehouden. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.