Overval op cafetaria Politie zoekt getuigen

09 april 2011

DORDRECHT - Vrijdagavond rond 21.15 uur is een overval gepleegd op een cafetaria aan de Albertine Agnesstraat in Dordrecht. Twee donkergetinte mannen kwamen de zaak in. Een van hen bedreigde de vrouw achter de balie en sloeg haar op het hoofd. Ze liep een hoofdwond op. Onder dreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd de kassalade leeggehaald en verdween het tweetal.  Het slachtoffer belde 112 waarop de gealarmeerde politie direct kwam. Er wordt een onderzoek in de buurt ingesteld en mogelijke sporen zijn veilig gesteld. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht waarna ze mee is gegaan met de politie voor het doen van aangifte.

Indien er getuigen zijn die vrijdagavond 8 april rond de klok van 21.15 uur iets hebben gezien van de overval of de mogelijke verdachten worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt dan vragen naar de recherche in Dordrecht. Wilt u liever anoniem blijven, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.