Ds. Streefkerk: ,,Verbeeld geloof in de Veertig dagen naar Pasen"

11 april 2011

DORDRECHT - Het open huis in de Ontmoetingskerk in Sterrenburg is de tweede en vierde woensdag van de maand aan groot succes. Soms volgen wel vijftig mensen de lezing of een diavoorstelling.

De ochtend staat 13 april in het teken van pasen. De kerk aan de Slangenburg bericht daarover:

Open Huis woensdag 13 april Ds. Kees Streefkerk, wijkpredikant van de Ontmoetingskerk geeft een lezing over het onderwerp: ‘Verbeeld geloof in de Veertig dagen naar Pasen. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom ,er is koffie of thee en  gelegenheid voor ontmoeting. Vanaf 10.30 uur begint het programma, wat na een korte pauze tot ongeveer 12.00 uur zal doorlopen, waarna er nog gelegenheid is om nog wat na te praten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.