Peter Busch haalt mooi bedrag op tijdens marathon

12 april 2011

DORDRECHT - Op zondag 10 april 2011 heeft Peter Busch, 51 jaar, voor het eerst de marathon van Rotterdam gelopen. Aan deze sportieve prestatie verbond hij twee goede doelen: Stichting Hartekind en Stichting Hill Tribes` Children

Peter heeft de marathon met succes uitgelopen en dan nog eens in een geweldige tijd van 4 uur, 2 minuten en 5 seconden!
 
Hiermee is een mooi bedrag van 1384,50 opgehaald.
 
Oorspronkelijk was dit een bedrag van 839,50 euro, maar doordat sommigen de "dubbelaar" hadden ingezet bij een scherpe tijd, werd dit bedrag vermeerderd met 545 euro!
 
Zoals bekend gaat het sponsorgeld naar stichting Hartenkind en stichting Hill Tribes` Children. Die zijn hier heel erg blij mee!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.