Informatiemarkt voor bewoners Dubbeldam, Sterrenburg en Stadspolders

15 april 2011
Informatiemarkt voor bewoners Dubbeldam, Sterrenburg en Stadspolders

DORDRECHT - Op woensdag 20 april 2010 organiseert de gemeente voor de tweede keer een Gebiedsinformatie Markt (GiM) voor bewoners van de wijken Dubbeldam, Sterrenburg en Stadspolders. De Stadsomroepster van Dordrecht ontvangt bezoekers op ludieke wijze tussen 16.00 en 20.30 uur in Stichting de Hoop.

De meningen en ideeën van wijkbewoners vind ik heel belangrijk. Daarom gaan we graag met bewoners in gesprek, onder andere via deze Gebiedsinformatie Markt”, aldus Rinette Reynvaan, wethouder Wijkgericht Werken.

Bezoekers kunnen tussen 16.00 en 20.30 uur zelf het tijdstip kiezen om de informatiemarkt te bezoeken. Op de markt maken zij kennis met medewerkers van de gemeente en samenwerkende partijen zoals politie en woningcorporaties. Verder is er allerlei informatie te vinden over de projecten die zich in de verschillende wijken afspelen. Medewerkers van DWO zijn van 16.00 tot 17.30 uur aanwezig om samen met de kinderen een knutselactiviteit te doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.