Tweetal aangehouden voor openlijke geweldpleging

16 april 2011

DORDRECHT - Een 18-jarige inwoner van Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag geslagen door een tweetal jongeren. Het slachtoffer reed op zijn fiets over het bruggetje bij het Mina-Kruseman erf toen hij plotseling een klap tegen zijn rug kreeg. Nadat de 18-jarige aangever was afgestapt kreeg hij nog twee klappen in het gezicht. Het tweetal, een 17-jarige en een 18-jarige inwoner van Dordrecht, vertelde het slachtoffer dat zij zich vergist hadden in de persoon. Een getuige had echter gehoord dat het slachtoffer om hulp riep waarop de politie er snel was en de verdachten aan kon houden. Het tweetal is ingesloten voor nader verhoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.