Nieuw fietspad wordt woensdag geopend over Rijksweg 16

16 april 2011

DORDRECHT - Over Rijksweg 16 lag al een fietspad richting industriegebieden nabij het Postillion Motel. Het pad is inmiddels uitgebreid. De gemeente bericht daarover:

Op woensdag 20 april wordt het nieuwe fietspad tussen de Amstelwijckbrug en het Postillion hotel officieel geopend. Om 12.45 uur geeft wethouder Jasper Mos het startschot en neemt Fietsclub de Mol het fietspad in gebruik. Na de opening ondertekent de wethouder het convenant Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B).
De nieuwe fietsverbinding tussen de Amstelwijckbrug en het Postillion hotel zorgt voor een betere bereikbaarheid van de Hoeksche Waard en Dordtse Kil 3. Het fietsverkeer van en naar deze gebieden wordt vanaf nu om Amstelwijck-West geleid. Gevaarlijke situaties tussen fietsers en het drukke (vracht-)verkeer op het bedrijventerrein worden zo vermeden. Hiermee gaat een grote wens van fietsers en bedrijven in vervulling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.