Tweede aanhouding na brand

18 april 2011

DORDRECHT - In het onderzoek na een brand in een woning aan de Waalstraat heeft de politie op 17 april een twee aanhouding verricht. Het gaat om een 23-jarige man uit Dordrecht die op 17 april gearresteerd werd. Op 15 april werd al een 21-jarige man uit Dordrecht aangehouden, nadat bij de brand in zijn woning een hennepkwekerij met zo’n 80 planten ontdekt werd. Nader onderzoek wees uit dat ook de 23-jarige aan de kwekerij te koppelen was. Hij is na verhoor dezelfde dag heengezonden. Ook de 21-jarige werd op 17 april in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.