Agenten beledigd en bedreigd: man aangehouden

19 april 2011

DORDRECHT - Een 29-jarige automobilist uit Dordrecht is op 18 april op de Hendrikstraat aangehouden. Agenten zagen hem op de Mauritsweg zonder gordel rijden, reden hem achterna en spraken hem op de Hendrikstraat aan. Direct kregen de agenten een grote mond terug waarbij de man allerlei beledigingen en bedreigingen uitte. Dat pikten de agenten uiteraard niet en de man mocht mee naar het bureau. Hij is ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.