77-jarige vrouw overleden na aanrijding

19 april 2011

DORDRECHT - Een 77-jarige vrouw uit Dordrecht is op maandagavond 18 april om het leven gekomen bij een aanrijding. Dit gebeurde bij een tankstation aan de Zuidpunt langs de A16. De vrouw liep bij de winkel van het tankstation vandaan, toen zij op het terrein werd aangereden door een vrachtwagen. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, maar medische hulp mocht niet meer baten: de vrouw overleed aan haar verwondingen.
De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. De Regionale Verkeersondersteuning en de Unit Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld. Ook zijn er camerabeelden veiliggesteld voor het onderzoek. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de vrachtwagen, die na de aanrijding doorreed. Het tankstation werd na de aanrijding afgesloten en zal vermoedelijk nog enkele uren dicht  blijven vanwege het onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.