Vrachtwagenchauffeur van dodelijke aanrijding meldt zich

21 april 2011

DORDRECHT - De chauffeur van de vrachtwagen die op 18 april een 77-jarige vrouw uit Dordrecht bij een tankstation aan de Zuidpunt langs de A16 aanreed, heeft zich op 20 april op erzoek van de politie op een politiebureau in Dordrecht gemeld. Het gaat om een 47-jarige man uit Voorburg. Hij is als verdachte gehoord en niet aangehouden. Ook zijn 39-jarige bijrijder uit IJmuiden meldde zich en hij is als getuige gehoord.

Beiden verklaarden helemaal niets van de aanrijding gemerkt te hebben en onwetend naar hun bestemming in Frankrijk te rijden waar zij een lading bloemen en planten heen brachten. Na hun verhoor konden de chauffeur en zijn bijrijder hun weg vervolgen.
Op 19 april is sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht. De uitslag daarvan is nog niet bekend en de politie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.