Konijnenzoeker maakt geld buit door babbeltruc – wees alert!

21 april 2011

DORDRECHT - De politie waarschuwt voor een man die middels een babbeltruc in de afgelopen tijd geld afhandig heeft gemaakt van een aantal mensen in Papendrecht (3x), Zwijndrecht (3x) en Sliedrecht (1x). Inmiddels heeft de politie zeven meldingen binnen gekregen. In vier van de zeven gevallen maakte de man geld buit. De man vraagt in de tuin te mogen kijken naar een weggelopen konijn. Wanneer deze niet in de tuin wordt aangetroffen geeft de man aan dat het konijn vermoedelijk de woning is in geglipt en of hij daar even mag kijken. Vanuit de diverse meldingen kan de politie geen eenduidig signalement geven. Vermoedelijk gaat het om een licht getinte en verzorgd uitziende man van ongeveer 1.80 meter lang.
Mensen die iets soortgelijks meemaken wordt aangeraden niet op het verzoek van de man in te gaan en direct de politie te bellen op 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.