Vrijwilligers Informatie Punt Wielwijk 2 mei open

22 april 2011

DORDRECHT - Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) in Wielwijk gaat op maandag 2 mei open! Deze is gevestigd in wijkcentrum De Admiraal op het Admiraalsplein 168. Vanaf 2 mei is er in de Admiraal iedere maandagmiddag van 13.30 – 15.00 uur inloop. Tijdens deze inloop is er speciaal een getrainde vrijwilliger aanwezig die u kan helpen bij het zoeken naar een leuke vrijwilligersplek en meer informatie kan geven over vrijwilligerswerk. Loop vrijblijvend binnen om te kijken of er ook voor u een leuke vacature bij zit!

Het VIP Wielwijk is inmiddels het zesde Vrijwilligers Informatie Punt in Dordrecht. De VIP’s zijn te vinden in verschillende Dordtse wijken. Naast Wielwijk is er ook een VIP in het centrum, Crabbehof, Oud-Krispijn, Stadspolders en Sterrenburg. Er zit dus bij iedereen wel een VIP in de buurt.  Tijdens de inloop kan iedereen vrijblijvend binnenlopen een voor meer informatie over vrijwilligerswerk, voor advies of voor een leuke vrijwilligersklus. Iedereen is van harte welkom!

De VIP’s zijn een initiatief van DWO. Meer informatie over de VIP’s is te vinden op de website van DWO Vrijwilligers Vacaturebank www.vrijwilligoppad.nl of neem contact op via 078-6481888 of infovrijwilligersvacaturebank@dwo.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.