Tegenstribbelende verdachte de politiecel in

22 april 2011

DORDRECHT -Een tegenstribbelende verdachte is uiteindelijk toch de politiecel ingegaan. Agenten gingen op donderdagmiddag 21 april 2011 naar de sociale dienst aan de Spuiboulevard in Dordrecht. Daar was een 46-jarige man uit Dordrecht die het gebouw niet wilde verlaten. De verdachte verstoorde een gesprek van anderen. Een beveiliger vorderde de 46-jarige het pand uit te gaan. Dat deed de man niet. Op het moment dat de verdachte de handboeien omkreeg stribbelde hij tegen. Ook wilde hij buiten niet de politieauto in en bij het bureau er niet uit.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.