Voor bedreigen van politieman aangehouden

22 april 2011

DORDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht is aangehouden omdat hij een politieman bedreigde. De verdachte kwam op donderdagmiddag 21 april 2011 langs bij het politiebureau in de Dordtse wijk Krispijn. Hij wilde zijn scooter terug. Deze nam de politie eerder in beslag omdat de jongen daarop had gereden zonder een rijbewijs. Omdat het al de derde keer was nam de politie de scooter mee. De jongen werd boos en bedreigde de politieman die hem te woord stond. Hierop volgde zijn aanhouding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.