Wieldrecht E3 wederom kampioen

23 april 2011
Wieldrecht E3 wederom kampioen

DORDRECHT - Op zaterdag 23 april heeft Wieldrecht E3 na een gelijkspel tegen Dubbeldam E3 het kampioenschap wederom op zak. In december vorig jaar werd de najaarscompetitie ook al afgesloten met een 1e plaats in de 4e klasse 444.

In de voorjaarscompetitie (2e klasse 213) werd al snel duidelijk dat de strijd om het kampioenschap tussen een drietal teams zou gaan, namelijk Dubbeldam E3, Rijsoord E2 en Wieldrecht E3. Zaterdag 16 april jl won Dubbeldam E3 met 7-1 van Rijsoord E2 en was de strijd om de titel een gevecht geworden tussen twee Dordtse teams namelijk Wieldrecht E3 en Dubbeldam E3.

Op 23 april wisten Wieldrecht E3 en Dubbeldam E3 in een bloedstollend duel gelijk te spelen (uitslag 3-3) en mochten beide teams zich kampioen noemen in de 2e klasse 213.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.