Bezoeker Weizigt boerderij aangehouden voor mishandeling

24 april 2011

DORDRECHT - De politie heeft op zaterdagmiddag 23 april een 29-jarige Dordtenaar aangehouden op verdenking van mishandeling. Meerdere in het park aanwezige bezoekers spraken de politie aan dat er een vechtpartij gaande was bij de kinderboerderij in het Weizigtpark.
Een medewerker van de kinderboerderij zou de arm van een meisje, dat aan het oor van één van de dieren trok, hebben weggeduwd. De vader van het meisje pikte dit niet, sprong over het hek en mishandelde de medewerker door hem een aantal keren op zijn gezicht te slaan. Nadat een bezoeker tussen beiden was gekomen vloog de man de medewerker nogmaals aan. De politie heeft de zaak in onderzoek, de verdachte is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.