Getuigenoproep: Onderzoek mishandeling bij kinderboerderij Weizigt

25 april 2011

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling die op zaterdagmiddag 23 april omstreeks 16.30 uur plaatsvond bij de kinderboerderij in het Weizigtpark. Een 29-jarige Dordtenaar werd aangehouden, in verzekering gesteld en na verhoor heengezonden. Meerdere in het park aanwezige bezoekers spraken de politie aan dat er een vechtpartij gaande was. Daar bleek dat de 29-jarige vader van een meisje dat bij de dieren stond, ruzie had gekregen met een medewerker.

Het meisje huilde waardoor de vader vermoedelijk de indruk kreeg dat zij door de medewerker was weggeduwd toen zij één van dieren aanraakte. Daarna ontstond een handgemeen tussen de vader en de medewerker. Nadat een bezoeker tussen beiden was gekomen, vloog de vader de medewerker nogmaals aan waarna hij werd aangehouden. Omdat de precieze toedracht onduidelijk is en de verklaringen uiteen lopen, wil de politie graag in contact komen met getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij de recherche in Dordrecht op 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.