Beroofd in park

29 april 2011

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht heeft bij de politie aangifte van beroving gedaan. De man kwam op het bureau en deed daar zijn verhaal. Volgens hem liep hij op donderdagavond 28 april 2011 tussen 23.30 en 24.00 uur vanaf het station het Weizigtpark in Dordrecht in. Ter hoogte van speeltoestellen kwamen vier verdachten de bosjes uit. Deze bedreigden hem met onder andere een mes. De man moest op de grond gaan liggen waarna hij schoppen kreeg. De verdachten namen onder andere zijn portemonnee en telefoon mee. Getuigen die iets gezien hebben van de beroving kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.