Sponsoren derde editie Dordtse Kil in Business bekend

29 april 2011

DORDRECHT - De voorbereidingen van de derde editie van Dordtse Kil in Business, welke op 26 mei van 16.00 tot 19.00 uur zal plaatsvinden in Chez Heeren Jansen, zijn in volle gang. Organisator Lipman Events is zeer verheugd met Bedrijvencentrum Drechtsteden als nieuwe sponsor. Zij zien de kracht van het evenement en willen graag hun naam aan het evenement verbinden om meer naamsbekendheid te krijgen binnen het gebied, en daar leent Dordtse Kil in Business zich uitstekend voor. Bedrijvencentrum Drechtsteden zal de komende twee edities van het evenement sponsor zijn. Tevens is er een langdurige sponsorovereenkomst gesloten met Websteks internetoplossingen voor de komende edities van Dordtse Kil in Business.

Deelnemerslijst en portal
Lipman Events verwacht een hogere opkomst dan de vorige twee edities en is verheugd een stijgende lijn te kunnen melden in zowel deelnemersaantallen als in de reacties van bezoekers. De afgelopen weken is hard gewerkt om de kracht van het evenement te vergroten. Zo wordt op de vernieuwde website van Lipman Events vanaf heden een deelnemerslijst bijgehouden van alle inschrijvingen. Deze deelnemerslijst dient ter oriëntatie en als voorbereiding voor de deelnemers. Dit is een positieve ontwikkeling in het verder ontwikkelen van het netwerkevenement Dordtse Kil in Business. Ook werkt Lipman Events samen met Websteks Internetoplossingen aan de portal www.dordtsekilinbusiness.nl. Deze website stimuleert de digitale promotie van en onderlinge samenwerking tussen de Dordtse Kil-bedrijven. Op de website is onder andere een overzicht van bedrijven en nieuws over de Dordtse Kil te vinden.

Kaarten bestellen
De kaarten voor het evenement kosten €30,- (excl. Btw en inclusief drank en hapjes). En kunnen besteld worden via de website www.lipmanevents.nl. De locatie voor het succesvolle netwerkevenement is wederom Chez Heeren Jansen (tevens gevestigd aan de Dordtse Kil).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.